Toiminta­terapeutin vastaanotto

Vastaanottomaksu sisältää yläraajan tuentaan erikoistuneen asiantuntijan arvion, sopivan tuen valinnan sekä ohjauksen tuen käytöstä. Lisäksi veloitamme valitun tuen hinnan. Hinnat sisältävät alv. 24%. Asiakkaan kanssa käydään aina etukäteen keskustelu tuotteiden hinnoista, jotta asiakas voi tehdä ostopäätöksen.

Palveluhinnasto

Arviointikäynnillä toimintaterapeutti tutkii yläraajan ja sen liikelaajuudet. Tämän jälkeen kartoitetaan yläraajan tuennan tarve. Arviointikäynnistä toimintaterapeutti kirjoittaa palautteen sekä kustannusarvion tarvittavista yläraajan tuista.
Arviointi 60 min   109,12 €
Arviointi 90 min   163,68 €

Toimintaterapeutin vastaanotolla voidaan myös sovittaa sinulle sopia valmistuki kuten peukalotuki tai rannetuki. Toimintaterapeutti tutkii kätesi ja löytää kanssasi sinulle sopivan tuen. Esimerkiksi rannetuen valinnassa on tärkeää huomioida käden anatomia ja käyttötilanteet.
Sovitus 30 min   54,56 €
Sovitus 60 min  109,12 €

Yksilöllisesti valmistetut metalliset tuet ovat suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön. Materiaalina on kestävä, nikkelitön Sterling-hopea. Metallisen tuen reunat ovat pyöreät ja sileät. Metallinen tuki on vahva, jolloin tuen pinta-alan ei tarvitse olla laaja. Tällöin tuen alle jää vain pieni osa ihoa, ja iho hengittää paremmin.

Tuet vaativat aina yksilöllisen arvioinnin, mittauksen ja sovituksen. Tukien hinta muodostuu arviointiin, mittaukseen ja muokkaukseen käytetystä työajasta sekä tuen hinnasta. Tutustu We Design-tukiin tästä. Hinnat alkaen 123,44€ sis. alv 24%.

Arviointi ja mittaus 30 min   54,56 €
Arviointi ja mittaus 60 min  109,12 €
Arviointi ja mittaus 90 min  163,68 €

Muokkaus 30 min   54,56 €
Muokkaus 60 min  109,12 €
Muokkaus 90 min  163,68 €

Yksilölliset ortoosit valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Yksilöllinen tuki voi olla pienistä sormiortooseista, rannetukiin, kyynärtukiin ja kaularankatukiin. Yksilöllisesti valmistettava tuki auttaa pitämään yläraajan hyvässä asennossa ja vähentää kipua esimerkiksi käsissä, joissa on nivelrikkoa tai yliliikkuvat nivelet.

Matalalämpömuovista valmistettava tuki voi olla myös hengittävä. Orficast on uusi matalalämpömuovi, jonka sekaan on kudottu kangasta. Tämän ansiosta tuki hengittää eikä hiosta pitkäaikaisessa käytössä.

Hinta muodostuu vastaanottomaksusta (käytetty aika) ja materiaalikustannuksista

Varaa aika puhelimitse soittamalla numeroon +358 9 4543 650, lähettämällä sähköposti [email protected] tai yhteydenottolomakkeella.