Palvelut

Villa Manus tarjoaa  kattavan palvelutarjonnan  ammattilaisille sekä kuluttajille. Palveluihin kuuluvat toimintaterapeutin vastaanotto, koulutukset ja konsultaatio. 

Villa Manuksen asiantuntijan (toimintaterapeutit tai kipsimestari) vastaanotolle voit tulla itse tai lähettää asiakkaasi/potilaasi yläraajan ja kaularangan tuennan mahdollisuuksien arviointiin, valmistukien sovitukseen ja muokkaukseen tai yksilöllisten tukien valmistusta varten. Vastaanotolle voit tulla kuntien tai sairaanhoitopiirien maksusitoumuksella tai itse maksavana. Vastaanotto sijaitsee Vantaalla Myyrmäessä.   

Asiantuntijuus on myös tiedon jakamista, ja siksi me Villa Manuksessa järjestämme erilaisia koulutuksia asiakkaidemme tarpeisiin. Järjestämme koulutuksia sekä Vantaalla meidän tiloissamme tai voimme myös tulla kouluttamaan omalle paikkakunnallesi.  

Villa Manuksen toimintaterapeutteja voi konsultoida terveydenhuollon ammattilainen asiakastapauksista joko vastaanotolla, puhelimitse tai etäyhteyden avulla. Autamme mielellämme myös materiaali- ja tuotevalinnoissa ja annamme kollegiaalista tukea. Monesti yhdessä pohtien syntyvät toimivimmat ratkaisut.  

Palvelut

Potilaalle

Ammatti­laiselle

Koulutukset

Konsultaatio-
palvelut

Toiminta­terapeutin vastaanotto

Käsien
kauppa

Potilaalle

Ammattilaiselle

Koulutukset

Konsultaatio-
palvelut

Toiminta­terapeutin vastaanotto

Käsien
kauppa