Potilaalle

Villa Manuksen vastaanotolla työskentelevät asiantuntijat (toimintaterapeutit ja kipsimestari) ovat erikoistuneet yläraajan tuentaan. Vastaanotolle voit tulla joko lähetteellä / maksusitoumuksella tai itse maksavana.

Jos sinulla on kunnan, sairaanhoitopiirin tai vakuutusyhtiön maksusitoumus, niin soita meille ja tehdään sinulle ajanvaraus vastaanotolle. Soittaessasi meille varaa maksusitoumus lähellesi, sillä ajanvaraukseen tarvitsemme siitä lisätietoja. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse oma potilastietoturvasi huomioiden.

Itse maksavana voi tulla myös vastaanotolle. Vastaanottomme toimii ajanvarauksella. Vastaanotolla autamme sinua käden alueen ja kaularangan tuennan arvioinnissa ja virheasentojen ehkäisemisessä. Vastaanotolla työskentelevät asiantuntijat tutkivat ja arvioivat sinun tuennan tarpeesi. Tuennan arvioinnissa huomioidaan arjentoiminnot ja tuennan käyttö arjessa.

Vastaanotolle tullessasi sinun ei tarvitse ilmoittautua erikseen missään, vaan olet lämpimästi tervetullut suoraan meidän kodinomaisiin vastaanottotiloihin.