Matalalämpömuovit

Orfit Industries on belgialainen perheyritys, joka on toiminut matalalämpömuovien kehityksen kärjessä jo vuodesta 1982, ja aiemmin nimellä Luxilon (1958). Orfit kehittää tuotteita yhteistyössä terapeuttien kanssa ja on aktiivinen myös tuotekoulutuksissa. Orfitin sivuilta löydät lastamalleja ja videoituja ohjeita niiden muokkaamiseen. www.orfit.com/physical-rehabilitation.

Orfit matalalämpömuovit ovat tarkkaan kontrolloituja ja täyttävät kaikki yleisimmät laatukriteerit (ISO, FDA, CE). Ympäristöystävällisyys on huomioitu koko valmistusprosessissa. Orfit matalalämpömuovit ovat lateksittomia ja biohajoavia.

PINNOITTEET
Pinnoittamattomat muovit Orfit Classic ja Orfilight beige tarttuvat itseensä yhteen painettaessa. Vahingossa tapahtunut tarttuminen irtoaa lämpimänä hitaasti irti venyttäen. Non Stick- eli NS-pinnoite estää vahingossa tarttumisen. Lämpimänä muovi tarttuu itseensä ja näin helpottaa muotoilua. Jäähdyttyään se kuitenkin irtoaa väliaikaisesta liitoksesta. Muovi tarttuu itseensä pysyvästi lämpöpuhaltimella kuumentamalla, kun pintakalvo on mekaanisesti poistettu. Orfit käyttää pintakalvoja jotka ovat antibakteerisia. Nämä on testattu ISO 22196:2011 standardin mukaisesti ja Orfitin NS kalvon on todettu vähentävän jopa > 99,99% seuraavista bakteereista:
Methicillin-Resistant Staphylococcus Aureus (MRSA), Staphylococcus Aureus, Escherichia Colli ja Vancomycin-Resistant Enterococci (VRE). Tällä on merkittävä vaikutus lastan hygieenisyyteen ja sen käyttöikään.

TUOTETURVALLISUUS
Orfit-matalalämpömuovit eivät sisällä myrkyllisiä aineita ja ovat turvallisia potilaskäytössä. Orfit-muovien työturvallisuustiedotteet ovat saatavilla kauttamme suomen- ja englanninkielisinä. Orfit-muovien NS-pintakalvo on antibakteerinen. Matalalämpömuovit ovat biohajoavia ja voidaan laittaa sekajätteisiin.