Lämpökäsineet

Kylmällä säällä ihmiskehon hermojärjestelmä rajoittaa verenkiertoa raajoihin ylläpitääkseen kehon ydinlämpötiloja. Varpaista ja sormista tulee nopeasti epämiellyttävän kylmiä. Myös huonosti sopivat vaatteet, fyysinen toiminta, yksilöllinen fysiologia sekä vaatteiden vääränlainen valinta, käyttö ja hoito ovat kaikki tekijöitä, jotka voivat lisätä kylmyyden kielteisiä vaikutuksia. Myös kosteus lisää merkittävästi lämmönsiirtoa. Tällöin lämpö pääsee karkaamaan nopeammin ja kylmä tunkeutumaan vastaavasti nopeammin.

Meillä kaikilla on erilaiset toleranssit kylmyydelle, mutta tiedämme silti kaikki, miltä tuntuu olla mukavasti lämpimänä. Gerbingin lämmitetyt käsineet toimivat kehon luonnollisen lämmöntuotantokyvyn tukena.
MicrowireTM -järjestelmän johdin koostuu satojen mikroskooppisten teräslankojen ryhmistä, joista jokainen on noin 12 mikronin paksuinen (noin yksi neljäsosa ihmishiuksen paksuudesta), kierrettynä ja käärittynä ohueen Teflon-pohjaiseen pinnoitteeseen. Koska lämpö poistuu näistä langoista niiden läpimitan kautta, ja koska mikroskooppisia lankoja on niin paljon, MicrowireTM lämpenee nopeasti.

TAKUU
Gerbing-7 ja 12 (käsineet, muhvi/ aluskäsine) sähköisille osille (lämpövastukset) myönnetään yhden vuoden takuu ostopäivästä alkaen. Jos havaitset meiltä ostamasi käsineen ompelussa tai materiaaleissa ensimmäisen vuoden aikana vikaa, joka johtuu valmistusvirheestä, vaihdamme tuotteen uuteen.
Gerbingin ladattaville litium-/ NiMH-akuille ja latureille myönnetään 90 päivän tehdastakuu ostopäivästä alkaen. On tärkeää, että akku ladataan säännöllisesti ja että siinä ylläpidetään vähintään 25 prosentin varaustaso, kun akkua ei käytetä. Käytä akun kanssa vain siihen tarkoitettua tuotetta. Vaihdamme akun tai laturin, mikäli sen todetaan vioittuneen normaalissa käytössä takuun ollessa voimassa (90vrk).
Takuu ei kata tuotteen normaalia kulumista, eikä se ole voimassa, jos tuotteeseen tehdään muutoksia. Takuumme ei kata myöskään tuotteen väärinkäytöstä, onnettomuuksista tai vääränlaisesta hoidosta aiheutuvia vahinkoja.

Huomaa: Takuumme on voimassa ainoastaan tuotteen alkuperäiselle ostajalle ja vain tuotteille, jotka on ostettu Gerbingin valtuutetulta jälleenmyyjältä. Jos olet ostanut tuotteesi muualta kuin Villa Manuksesta, palauta tuote ostopaikkaan.