Ajankohtaista

Olemme mukana Apuväline-messuilla 11.-13.5.2022

Apuväline-messut järjestetetään Helsingin Messukeskuksesssa 11.-13.5.2022. Meidät löydät ständiltä 6b98.

Ammattilaispäivänä 12.5. meidän messuosastolla näytetään peukalotuen tekoa Colorfit-materiaalista ja mukaan saa tuotenäytteen.
Keskiviikkona ja torstaina kello 13:30 lanseeramme uuden tuoteperheen meidän valikoimaan. Ständillä on NRX-edustaja Thomas Erikson.

Messuosastolla on myös toimintaterapeutin vastaanotto, jossa messutarjouksena saat toimintaterapeutin arvion tuennan tarpeesta ja voit ostaa myös mukaan valmistuen ständiltä messutarjouksin.

Tervetuloa meidän ständille 6b98.

Messujen yhtedessä järjestämme yhdessä Tukikohdan kanssa NRX-koulutuksen. Tutustu koulutukseen täältä ja ilmoittaudu mukaan.

 

 

 

Asiakastyömme täyttää tartuntatautilain 48a § vaatimukset

Villa Manus Oy noudattaa terveysturvallisuuteen liittyviä viranomaisohjeita. Olemme tarkistaneet asiakastyötä tekeviltä asianmukaiset todistukset. Meille on tärkeää, että potilaat / asiakkaat voivat tulla meille turvallisesti vastaanotolle.

Näillä toimilla haluamme edistää meidän kaikkien terveyttä

  • Olemme tehostaneet pintojen siivousta ja käsihygieniaa
  • Työskentelemme vain terveenä ja haluamme, että asiakkaammekin saapuvat meille vain terveenä.
  • Sairaustapauksissa ajan peruminen on veloituksetonta
  • Pyrimme järjestämään vastaanottoaikamme niin, etteivät asiakkaat kohtaa toisiansa
  • Henkilökuntamme tekee mahdollisuuksien mukaan etätöitä

Turvallisesta toiminnastamme lisätietoja antaa toimitusjohtajamme Marisa Nikkonen p. 09-4543650 tai marisa.nikkonen@villamanus.com.

 

Joulun ajanaukioloajat

Tänä vuonna lahjoitimme Pelastakaa Lapset Ry:lle joululahjan.

Joulun aikaan palvelemme seuraavasti

21.12. kello 8-16
22.12. kello 8-16
23.12. kello 8-14
24.-26.12. suljettu
27.12. kello 8-16.

Mukavaa joulua kaikille!

Suositut online-koulutukset jatkuvat

Suositut maksuttomat online-koulutukset jatkuvat. Loppuvuoden online-koulutussarjassa on teemana Orfit-matalalämpömuovit ja niiden hyödyntäminen. Online-koulutukset alkavat kello 14 ja kestävät noin tunnin. Koulutuksista tarkemmin löytyy täältä.

Online-koulutuspäivät

  • 4.11. Orfit-matalalämpömuovit
  • 25.11. Kaavat ja tekniikat rannelastaan
  • 16.12. Precut lasta-aihiot

Koulutuksiin voi ilmoittautua sähköpostilla info(at)villamanus.com.

Lisäksi suunnittelemme vuoden 2022 koulutuksia, ja pyytäisimme teitä vastaamaan kyselyyn. Vastaamalla kyselyyn on mahdollisuus vaikuttaa ensi kevään koulutuksiin.

Kysely löytyy täältä ja se vie noin kolme minuuttia vastausaikaa.

Yritysasiakkaiden toimituskulut muuttuvat 1.12.2021

Yritysasiakkaiden toimituskulut muuttuvat 1.12.2021 alkaen. Viime vuosina logistiikkayhtiöiden hinnat ovat nousseet. Lisäksi myös pakkauskulut ja pakkaustavaroiden hinnat ovat nousseet. Tämä vaikuttaa myös meidän toimituskulujen hintoihin. Yritysasiakkaiden uudet toimituskulut löytyvät tästä. Kiitos yhteystyöstä!

Gerbing Outdoor Mittens-rukkanen uudistui

Gerbing Outdoor Mittens-rukkaset uudistuivat. Rukkaset on paksummat kuin ennen ja rukkasten malli on käden muotoa mukailevampi. Akku pujotetaan taskuun käsineen sisälle, ja akkutaskua on pehmustettu lisää. Käsineiden malli on hieman kapeampi kuin aikaisemmin, joten huomoithan tämän koon valinnassa. Lisäksi käsineissä on heijastin kämmenselän kohdalla.

 

Uudistimme verkkosivumme

Olemme uudistaneet verkkosivumme sisältöä ja ulkonäköä. Nyt verkkosivuilla on terveydenhuollon ammattilaisille oma osio ja yksityisasiakkaille/potilaille oma osionsa. Kuluttaja-asiakkaita palvelee verkkokauppa tuttuun tapaan osoitteessa www.kauppa.villamanus.com. Terveydenhuollon ammattilaisille on ammattilaisten sähköinen tuoteluettelo osoitteessa https://villamanus.com/ammattilaisen-luettelo/. Ammattilaisena salasanan saat meiltä soittamalla tai sähköpostilla.

Silipos-tuotteissa toimitusongelmia

Uuden EUn lääkinnällisten laitteiden asetuksen myötä Silipos-tuotteissa on toimitusongelmia. Osaa Silipos-tuotteita on vielä varastossa, mutta osa tuotteista on jo loppu. Toimitusajoista ilmoitetaan, kun saamme valmistajalta tietoa niistä.

Terveydenhuollon ammattilaisten painetut tuoteluettelot tilattavissa

Olemme saaneet painetut tuoteluettelot meille ja niitä voi tilata terveydenhuollon ammattilaiset työpaikoilleen. Painetun tuoteluettelon voi tilata sähköpostilla osoitteesta info(at) villamanus.com. Sähköpostiviestissä tulisi olla kuinka monta kappaletta tuoteluetteloita haluat ja toimitusosoite tuoteluetteloille. Huomioihan, että postilokero-osoitteeseen emme voi toimittaa luetteloita.