Ajankohtaista

Suositut online-koulutukset jatkuvat

Suositut maksuttomat online-koulutukset jatkuvat. Loppuvuoden online-koulutussarjassa on teemana Orfit-matalalämpömuovit ja niiden hyödyntäminen. Online-koulutukset alkavat kello 14 ja kestävät noin tunnin. Koulutuksista tarkemmin löytyy täältä.

Online-koulutuspäivät

  • 4.11. Orfit-matalalämpömuovit
  • 25.11. Kaavat ja tekniikat rannelastaan
  • 16.12. Precut lasta-aihiot

Koulutuksiin voi ilmoittautua sähköpostilla info(at)villamanus.com.

Lisäksi suunnittelemme vuoden 2022 koulutuksia, ja pyytäisimme teitä vastaamaan kyselyyn. Vastaamalla kyselyyn on mahdollisuus vaikuttaa ensi kevään koulutuksiin.

Kysely löytyy täältä ja se vie noin kolme minuuttia vastausaikaa.

Yritysasiakkaiden toimituskulut muuttuvat 1.12.2021

Yritysasiakkaiden toimituskulut muuttuvat 1.12.2021 alkaen. Viime vuosina logistiikkayhtiöiden hinnat ovat nousseet. Lisäksi myös pakkauskulut ja pakkaustavaroiden hinnat ovat nousseet. Tämä vaikuttaa myös meidän toimituskulujen hintoihin. Yritysasiakkaiden uudet toimituskulut löytyvät tästä. Kiitos yhteystyöstä!

Gerbing Outdoor Mittens-rukkanen uudistui

Gerbing Outdoor Mittens-rukkaset uudistuivat. Rukkaset on paksummat kuin ennen ja rukkasten malli on käden muotoa mukailevampi. Akku pujotetaan taskuun käsineen sisälle, ja akkutaskua on pehmustettu lisää. Käsineiden malli on hieman kapeampi kuin aikaisemmin, joten huomoithan tämän koon valinnassa. Lisäksi käsineissä on heijastin kämmenselän kohdalla.

 

Uudistimme verkkosivumme

Olemme uudistaneet verkkosivumme sisältöä ja ulkonäköä. Nyt verkkosivuilla on terveydenhuollon ammattilaisille oma osio ja yksityisasiakkaille/potilaille oma osionsa. Kuluttaja-asiakkaita palvelee verkkokauppa tuttuun tapaan osoitteessa www.kauppa.villamanus.com. Terveydenhuollon ammattilaisille on ammattilaisten sähköinen tuoteluettelo osoitteessa https://villamanus.com/ammattilaisen-luettelo/. Ammattilaisena salasanan saat meiltä soittamalla tai sähköpostilla.

Silipos-tuotteissa toimitusongelmia

Uuden EUn lääkinnällisten laitteiden asetuksen myötä Silipos-tuotteissa on toimitusongelmia. Osaa Silipos-tuotteita on vielä varastossa, mutta osa tuotteista on jo loppu. Toimitusajoista ilmoitetaan, kun saamme valmistajalta tietoa niistä.

Terveydenhuollon ammattilaisten painetut tuoteluettelot tilattavissa

Olemme saaneet painetut tuoteluettelot meille ja niitä voi tilata terveydenhuollon ammattilaiset työpaikoilleen. Painetun tuoteluettelon voi tilata sähköpostilla osoitteesta info(at) villamanus.com. Sähköpostiviestissä tulisi olla kuinka monta kappaletta tuoteluetteloita haluat ja toimitusosoite tuoteluetteloille. Huomioihan, että postilokero-osoitteeseen emme voi toimittaa luetteloita.

Uusi työntekijä Villa Manuksessa

Meillä on aloittanut uusi työntekijä Antti! Antin intohimona työssä on yksilölliset tuenta ratkaisut ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Antti on tehnyt pitkän uran kipsauksen ja lastoituksen parissa. Antti tekee yksilöllisiä lastoituksia yhdessä meidän toimintaterapeuttiemme kanssa ja Antin voi tavata myös tienpäältä asiakkaiden luota sekä tulevilta messuilta.  Tervetuloa Villa Manuksen poppooseen Antti!

Kesäaukiolot

Olemme koko kesän ajan tavoitettavissa normaalisti. Toimintaterapeutin vastaanotto palvelee koko kesä ja tilaukset lähtevät normaalisti eteenpäin. Tavoitetat meidät kesälläkin puhelimesta  (09-4543650) kello 8.00-16:00 ja yleisestä sähköpostista (info (at) villamanus.com tavoittaa koko kesän. Aurinkoista kesää!

Uusi ammattilaisten tuoteluettelomme ja hinnastomme on julkaistu

Uusi ammattilaisten tuoteluettelo ja hinnasto on julkaistu tänään. Tuoteluettelo löytyy verkkosivuiltamme osoitteesta www.villamanus.com/tuoteluettelo. Terveydenhuollon ammattilaisena saat salasanan meiltä kysymällä joko soittamalla tai sähköpostilla.