Asian­tuntijuus on myös tiedon jakamista

Villa Manus Oy järjestää erilaisia koulutuksia mm. lastoituksesta ja kaularangan tuennasta toimintaterapeuteille ja fysioterapeuteille sekä muille alan osaajille. Koulutuksemme sisältävät sekä teorialuennon että käytännönläheisen työpajan, jossa osallistujat pääsevät itse harjoittelemaan käytännössä esimerkiksi lastoitusta. Kouluttajina toimivat yläraajan tuentaan erikoistuneet asiantuntijamme.

Tilauskoulutukset omalla paikkakunnallasi

Tarjoamme myös työyhteisön tarpeiden mukaisesti räätälöityjä tilauskoulutuksia. Tilauskoulutuksen voi järjestää joko Villa Manuksen tiloissa Vantaa Myyrmäessä tai työyhteisön omalla paikkakunnalla.

 

Vuoden 2022 koulutukset

18.11.2022 Mirror Therapy ja GMI (Peiliterapia ja GMI)
24.-25.11.2022 Lastoituksen perusteet

Tutustu koulutuksiin täältä.

Esimerkit tilaus­koulutuksista:

Kaularangan tuenta

Sisältö: Kurssi sisältää luennon tuennan teoriasta, valmistukien analysointia, pohdintaa erilaisista potilasryhmistä ja heidän tarpeista kaularangan tuennassa sekä käytännönharjoituksia. Kurssilla pääsee valmistaa kaularangan tuen matalalämpömuovista.

Kohderyhmä: soveltuu kaikille, jotka tekevät työssään kaularangan tukia. Max. 10 osallistujaa.

Toteutus: 1 päivän koulutus

Spastisen yläraajan tuenta

Sisältö: Kurssilla perehdytään spastiseen yläraajaan ja sen tuentaan teorian, käytännön kokemuksien ja käytännön harjoittelun avulla. Kurssilla pääsee valmistamaan lepolastan matalalämpömuovista.

Kohderyhmä: Aiempi kokemus lepolastojen valmistuksesta antaa hyvän pohjan kurssin keskeiseen sisältöön. Max 10 osallistujaa.

Toteutus: 1 päivän koulutus