Asiantuntevaa palvelua yläraajan tuentaan

Toimintaterapeutin vastaanotolla yläraajan tuentaan erikoistunut asiantuntija tutkii ja arvioi sinun kätesi. Toimintaterapeutti etsii sinulle sopivimman ratkaisun tuennan tarpeeseesi.

Toimintaterapeutin vastaanotolla valmistetaan yksilöllisiä yläraajan tukia matalalämpömuovista, neopreenistä, metallista sekä muokataan valmistukia tarpeen mukaan. Tuentaan erikoistunut asiantuntija ottaa huomioon sinun arjen toiminnat ja käden erilaiset toiminalliset otteet. Yhdessä toimintaterapeutin kanssa löydätte ratkaisun tuennan tarpeeseesi.

Toimintaterapeutin vastaanotolle voit tulla itsemaksavana tai kuntien ja sairaanhoitopiirien maksusitoumuksella. Vastaanottomaksu sisältää yläraajan tuentaan erikoistuneen asiantuntijan arvion ja ohjauksen tuen käytöstä. Lisäksi veloitamme valitun tuen hinnan. Asiakkaan kanssa käydään aina etukäteen keskustelu tuotteiden hinnoista, jotta asiakas voi tehdä ostopäätöksen.

Arvioinnissa kiinnitämme huomiota yläraajan ongelmien ja vahvuuksien lisäksi myös asiakkaan kokonaistilanteeseen, jotta tuista/lastoista/ortooseista saadaan sellaiset, että ne vastaavat todelliseen tarpeeseen, huomioi arjen realiteetit ja tulevat käyttöön. Arviointikäynti tuntiveloituksen mukaisesti.

Valmistukien sovitus takaa sopivimman ja tarkoituksenmukaisimman tuen valinnan. Valmistukia voidaan tarvittaessa myös muokata yksilöllisesti. Käytetyn työajan lisäksi veloitetaan valitun tuen hinta ja mahdolliset muutostöiden materiaalit.

Tutustu hinnastoomme

Mikäli sinulla on maksusitoumus tai olet itsemaksava asiakas, niin ajanvaraus tehdään meille soittamalla numeroon +358 9 4543 650. Meiltä löytyy yleensä nopeasti vapaita aikoja vastaanotolle.

Toimintaterapautin vastaanotalla valmistamme:

  • sormitukia esim. mallet finger-lasta
  • peukalotukia
  • rannetukia
  • lepolastoja tai yölastoja
  • yksilöllisiä kaulatukia

Meille on myönnetty Avainlippu-merkki toimintaterapiapalveluihin. Tutustu meille myönnettyihin Avainmerkkeihin täältä.